KGW Pyzówka Dania główne 1. Jagnie pod pierzynką. 2.Gęś po chłopsku (zalewane żurem). 3. Gołąbki Bacy (z kaszą gryczaną ,grzybami i skwarkami) 4. Chłodnik na sianokosy na maślance 5. Kapusta zasmażana z żeberkiem 6. Kopytka z bryndzom. 7. Pierogi z bobem.8. Pierogi ze szpinakiem. 9. Pierogi z kapustą i grzybami. 10. Chłopskie jadło (grule z bryndzą). 11. Baranie jaja na patyku. 12.Kluski łozgarnywane. 13. Kluski sierściane. 14. Kotlet z selera. 15. Grule otulane boczkiem. 16. Łozorki w sosie chrzanowym. 17. Roladki drożdżowe z farszem. 18. Placki ziemniaczane z niespodzianką. 19. Kluski kładzione z makiem. 20. Pyzowiańskie pyzy.
Dodatki
21.Chleb ze smalcem 22.Oscypek 23.Kutasiki 24.Moskole 25.Rogaliki 25.Wiatraczki 26.Sernik 27.Placek z rabarbarem. 28.Nalewka z żurawiny.